miércoles, 25 de junio de 2014

Feria da Tapa en Cangas

Baixo o lema “Cangas sabe ben” a Feria da Tapa arrancará o vindeiro xoves día 26 de xuño.

A partir de entón os usuarios poderán desfrutar das diferentes propostas gastronómicas ofertadas polos locais, no horario que estes dispoñan por un prezo de 1.50 euros.

As tapas que cada un dos locais presenta nesta cuarta edición do certame son as
seguintes: o Bule Bule presenta “Xtalupa”, a Taberna Galega Pan de Millo “Xurelo
Surfeiro”, o Cangaceiro “Strognof Ternera Gallega”, a Tapería Luscofusco “Tosta
Cusco”, o Café Bar Alameda “Tarleta de cangrexo con melocotón”, o Restaurante Tía
Brígida “Martiño de Primavera”, a Tienda Degustación Artemar “Crujiente de Millo
con Caviar de Berengena y Cávalla Ahumada”, o Bar Retrama “Pastel de Boletus con
Miel y Frutos Secos”, a Tapería Aliño “Tosta de Pulpo con Tetilla”, La Vie en Rose
“Tinta de Mar”, a Taberna Dos Chata “Filloa Agridulce”, a Taberna O Rincón
“Empanadillas da Avoa Carme”, a Tapería O`Batel “Delicias de Queso y Confitura de
Tomate”, a Tapería O´Pelao “Tosta de Lacón O Pélao”, a Tapería O Faro “Solombo de
Porco con Grelos Confitados e Mollo de Ostras”, O Galo da Loli “O Antoxo do Galo”,
Café Van Dyck “Mini Tabla de Ibéricos Salmantinos”, Plantaciones de Origen “Tosta
de Solomillo Agridulce”, Taberna O Arco “Calamar en tempura sobre tosta de paté
mariñeiro e pemento asado”, Tapería o Portujés “Delicias del Mar”, Bocados “Bocados
de Salmorejo”, Kactus “Pechuga a la Crema”, Restaurante O Gatañal “Milhojas de
Presa Ibérica”, Bar Alocubano “Pollo Alocubano”, O Rincón de Moe “Especial Moe”,
La Guagua “Tosta Especial Guagua”, Restaurante Sol Poniente “Lacón a la plancha
con huevo y queso”, Salasón “Vitelson”, Restaurante Casa Macillos “Vieira Salteada al
Alvariño”, Taberna Guimeráns “Bonito en Salsa de Tomate”, Taberna Andaluza El
Jabuguito “Nao Santa María”, Restaurante La Curva “Vieira O Tombiño”, Bar Ambigu
“Salmorejo Ambigu”, Restaurante El Cortijo “Mini Hamburguesa con Salsa El Cortijo”,
Taperia A Meiga “El Sabor del Color”, Marinus Taperia “Cupcacke de Bacon, Crema
de Queixo e Salmón”, Casa Porrón “Carrerilla Ibérica” , Restaurante Placa “Tatami de
Atún Perfumado con Lingoxos”, Taperia El Escorado “Salpicón de la Abola”, Taparía
Aruba “Festival Aruba”, La Creperia “Kushiages de Langostino”, A Tesela do Mercado
“Rincha Escabechada sobre Tosta do Pais”.

Xa está a disposición do público o folleto explicativo da Feria da Tapa, no que se inclúe o nome dos 43 participantes coa súa respectiva proposta e horario. Pódese atopar nos diferentes establecementos hostaleiros así coma na Oficina Municipal de Turismo.