Musical La Familia Addams en Vigo

Musical La Familia Addams en Vigo
Reserva tus entradas en Ataquilla.com

Obradoiro científico culinario de Pepe Solla en Afundación

Pepe Solla imparte mañá en Afundación o obradoiro científico-culinario COCIÑAconCIENCIA

O proxecto ten como obxectivo concienciar a cidadanía sobre os riscos habituais que afectan na seguridade alimentaria 
Na aula de cociña da Sede Afundación de Vigo de 18.00 a 20.00 h 

A Fundación Galicia Obra Social (Afundación) acolle mañá, mércores 22 de xuño, de 18.00 a 20.00 h, na aula de cociña da Sede Afundación de Vigo (Policarpo Sanz, 24-26), o terceiro obradoiro científico-culinario enmarcado dentro do proxecto COCIÑAconCIENCIA, impartido polo recoñecido chef Pepe Solla. A iniciativa, á que asistirán 25 participantes, pretende concienciar a cidadanía dos riscos habituais que afectan á seguridade alimentaria, poñendo á súa disposición diversos instrumentos que contribúan a promover prácticas seguras de manipulación de alimentos no ámbito doméstico.

A actividade principal do proxecto constitúena os obradoiros científicos de cociña, desenvolvidos a modo de show cooking, e capitaneados polo cociñeiro Pepe Solla, que, máis aló de mostrar simplemente a preparación de pratos a partir de receitas de cociña, combina ciencia e lecer e establece unhas pautas coas que os participantes adquirirán novas aptitudes e coñecementos en seguridade alimentaria, co fin de espertar a súa curiosidade en aspectos que nos afectan a todos no día a día. Así mesmo, cada un dos obradoiros dará lugar a unha serie de audiovisuais que se difundirán por diferentes medios, como a televisión, YouTube ou o propio portal web de COCIÑAconCIENCIA.